page_banner

produk

Ferrocene(FE) (CAS: 102-54-5) inpormasi lengkep

Katerangan pondok:

1. Ferrocene(FE)(CAS: 102-54-5) kalayan detil:

Sinonim: BIS(CYCLOPENTADIEN)BISI;BIS(CYCLOPENTADIENYL)BISI;BIS(CYCLOPENTADIENYL)BISI(+2);FERROCENE;Beusi DICYCLOPENTADIENYL;di-2,4-cyclopentadien-1-yliron;DICYCLOPENTDINYLIENTADIENYL

CAS: 102-54-5

Formula Molekul: C10H10Fe

Beurat molekular: 186,03

Struktur kimiawi:

Penampilan: kristal konéng lampu atawa coklat bentuk jarum

Purity: 99% mnt


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Barang

spésifikasi

Penampilan

Lampu konéng atanapi coklat bentuk jarum Kristal

eusi purity

99% mnt

Cai sésana

≤1%

Teu leyur dina toluene

≤0,05%

oksida beusi

0,01%

Pangleyur organik

≤0,05%

Résidu najis tunggal

≤1%

pamakean

Ferrocene bisa dipaké salaku aditif suluh rokét, agén anti sambel pikeun béngsin, agén curing pikeun karét sarta résin silicone, sarta ogé salaku absorber UV.

1) Énergi hemat suppressants haseup jeung agén anti ledakan dipaké salaku suluh.Contona, dipaké pikeun ngahasilkeun béngsin anti sambel agén, katalis laju durukan pikeun propelan rokét, sarta suluh padet pikeun aerospace.

(2) Dipaké salaku katalis.Upami dianggo dina produksi katalis amonia sintétik, salaku agén curing pikeun résin silikon sareng karét, éta tiasa nyegah pangaruh degradasi poliétilén dina lampu.Lamun dipaké dina pilem tatanén, éta sacara alami bisa nguraikeun sarta rengat dina jangka waktu nu tangtu, tanpa mangaruhan budidaya jeung fértilisasi.

(3) Dipaké salaku agén anti sambel béngsin.Éta tiasa ngagentos timah tetraétil beracun dina béngsin salaku aditif kimia pikeun ngahasilkeun béngsin bébas kalungguhan kelas luhur, pikeun ngaleungitkeun polusi émisi bahan bakar dina lingkungan sareng karacunan pikeun kaséhatan manusa.

(4) Dipaké salaku absorber radiasi, penstabil termal, penstabil lampu, sarta suppressant haseup.

(5) Dina hal sipat kimia, ferrosin téh sarupa jeung sanyawa aromatik sarta henteu rawan réaksi adisi.Éta rawan kana réaksi substitusi éléktrofilik sareng tiasa ngalaman réaksi sapertos metalisasi, asilasi, alkilasi, sulfonasi, formasi, sareng bursa ligan, ku kituna nyiapkeun séri turunan anu seueur dianggo.

4. Ferrocene(FE) (CAS: 102-54-5) Bungkusan sareng Pengiriman

25KG / Kantong atanapi 25KG / Drum

Ferrocene milik Kelas 4.1 barang bahaya, nu bisa diangkut ku laut .

5. Ferrocene(FE) (CAS: 102-54-5) tetep sareng neundeun

Suhu low, ventilated, sareng gudang garing;Nyimpen misah ti oksidan

Validitas: 2 taun

6. Ferrocene(FE) (CAS: 102-54-5) kalayan Kapasitas:

400MT per taun, ayeuna urang ngembangna garis produksi urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami