JINAN-ZHONGAN-Industry-Co.,-Ltd.
b anu 2
larangan ner4

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunangpangalusna
hasilna.

ZHONGAN INDUSTRY CO., LTD.GO

JINAN ZHONGAN Industry Co., Ltd. nu kantor pusatna di Jinan, Cina.Pausahaan caket kana palabuhan Qingdao sareng ngan ukur peryogi 2 jam dugi ka Beijing sareng 4 jam dugi ka Shanghai.Sareng éta tiasa ngabantosan ngahémat seueur biaya angkutan pikeun palanggan.

JINAN ZHONGAN Industri nyaéta grup kimia badag nu boga 4 anak perusahaan: ZHONGAN KOSMETIK RAW Bahan Co., Ltd;ZHONGAN OIL ADITIVES Co.,Ltd;ZHONGAN Fluorochemicals Ltd;HUAAN CHEMICALS TRADING COMPANY.

Company nu diadegkeun dina 2001, sarta ayeuna geus meunang ISO-9001 authentication.Now urang boga basa Manufaktur di SHANGONG, propinsi ZHEGJIANG.Dasar ieu museurkeun kana produksi sareng Kontrak Manufaktur.

ngajalajah urangjasa utama

ZHONGAN Industri mangrupikeun produsén ageung bahan kimia sareng kosmetik anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan babarengan.

kami saran pikeun milih
kaputusan katuhu

  • produk urang

Ayeuna kami nampi seueur produksi kosmetik ti palanggan pikeun nyumponan syarat anu béda, sareng sadaya toko kerja tiasa nyumponan tingkat sterilitas.

palayanan

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
/

Kéngingkeun conto gratis

ayeuna keur ampir produk urang boga stock, lamun anjeun boga sarat naon anjeun bisa ninggalkeun informasi anjeun lajeng urang tiasa ngahubungan sareng anjeun tur ngatur sampel gratis.

ngalebetkeun ayeuna

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • Pasokan Pabrik Fe...

    Pabrik Supply Ferrocene kalawan Harga nguntungkeun CAS 102-54-5
    maca deui
  • L'Oréal bre...

    Dumasar kana Mexoryl 400 aktip (INCI: teu dispésifikkeun), UVMune 400 disebut téknologi tabir surya munggaran L'Oréal anu sacara efektif ngajagi kulit tina sinar UVA ultra-lila, anu ceuk perusahaan nyaéta 10% tina sinar panonpoé.tilu puluh%.Cahaya anu...
    maca deui
  • Kumaha Jinan ZhongAn...

    Kumaha Jinan ZhongAn...

    1, MMT Ngaran Lengkep: METHYLCYCLOPENTADIENYL MANGANES TRICARBONYL (CAS: 12108-13-3) 2, Sipat kimia: cairan konéng.3, Tujuan: agén antiknock béngsin, enhancer baku béngsin, agén antiknock béngsin unleaded, béngsin octane angka improver, béngsin baku ...
    maca deui
  • Dimétil disulfida...

    Dimétil disulfida...

    1.Sipat kimia: Cairan transparan konéng lampu.Aya bau busuk.Éta teu leyur dina cai sarta bisa dicampurkeun jeung étanol, éter, jeung asam asétat.2.Tujuan: Dipaké salaku agén passivating pikeun pangleyur, katalis, perantara péstisida, sambetan coking, jsb ...
    maca deui
  • Sababaraha pangaweruh ab ...

    Sababaraha pangaweruh ab ...

    1.Nami Inggris: 2,2′-Azobis(2-methylpropionitrile) 2.Sipat kimia: kristal columnar bodas atawa kristal powdery bodas.Teu leyur dina cai, leyur dina pangleyur organik kayaning métanol, étanol, aseton, éter, Petroleum éter jeung anilin.3.Tujuan: Salaku inisiator pikeun polymeriza ...
    maca deui