page_banner

produk

AIBN 2,2′-Azobis(2-methylpropionitrile) (CAS: 78-67-1) inpormasi lengkep

Katerangan pondok:

1. AIBN 2,2′-Azobis(2-methylpropionitrile (CAS: 78-67-1) kalawan rinci:

sinonim:

A,A'-AZOISOBUTYRONITRILE;ALPHA,ALPHA'-AZOBISISOBUTYRONITRILE;ALPHA,ALPHA-AZOBISISOBUTYRONITRILE;ALPHA,ALPHA'-AZO-DCchemicalbookI-ISO-BUTYRONITRILE;ALPHA,ALPHA'-AZOISOBUTYRONITRILE;2,2′-dicyano;2,2′-diyano2; '-Dimétil-2,2'-azodipropionitrile

CAS: 78-67-1

Formula Molekul: C8H12N4

Beurat molekular: 164,21

Struktur kimiawi:

Penampilan: Kristal bodas atanapi bubuk

Titik lebur: 102-104 °C

Purity: 99% mnt


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Barang

Spésifikasi

Penampilan

Kristal bodas atanapi bubuk

Assay

≥99%

Rentang lebur

100-103 ℃

Matéri teu leyur dina métanol

≤0,1%

Teu leyur dina cai, leyur dina pangleyur organik kayaning métanol, étanol, aseton, éter, petroleum éter, sarta anilin.

pamakean

AIBN mangrupikeun inisiator radikal bébas anu saé pisan.Lamun dipanaskeun nepi ka kira 70 ° C, éta decomposes sarta ngaleupaskeun gas nitrogén, generating radikal bébas (CH3)2CCN, Radikal bébas leuwih stabil alatan pangaruh gugus sianida.Bisa ngaréaksikeun jeung substrat organik sejen, ngancurkeun sorangan, sarta baranahan jadi radikal bébas anyar, kukituna triggering réaksi ranté tina radikal bébas (tingali réaksi radikal bébas), Lamun pemanasan AIBN nepi ka 100-107 ° C, éta ngalembereh tur ngalaman dékomposisi gancang. ,

Dipaké salaku inisiator polimérisasi pikeun monomér kayaning polyvinyl chloride, polyvinyl alcohol, polystyrene, and polyacrylonitrile.Dipaké salaku perantara dina sintésis organik.Dipaké salaku inisiator pikeun polimér molekular luhur

Dipaké salaku inisiator pikeun polimérisasi atanapi kopolimerisasi vinil asétat sareng éster akrilik.

Dipaké salaku agén foaming.

Aplikasi: A katalis pikeun embedding jaringan dina métil méthacrylate.Inisiator polimér.Karét, plastik, agén busa.Aktivator palastik polychloroethylene

4. AIBN, 2,2'-Azobis(2-methylpropionitrile (CAS: 78-67-1) Bungkusan sareng Pengiriman

25KG / Kantong atanapi 25KG / Drum

Ferrocene milik Kelas 4.1 barang bahaya, padet kaduruk, nu bisa diangkut ku laut.

5. AIBN, 2,2'-Azobis(2-methylpropionitrile (CAS: 78-67-1) tetep jeung neundeun

Lalaunan terurai dina suhu kamar, handap 10 derajat, ventilated, sarta gudang garing;Nyimpen misah ti oksidan

Validitas: 2 taun

6. AIBN, 2,2'-Azobis(2-methylpropionitrile (CAS: 78-67-1) kalawan Kamampuh:

800 MT per taun, ayeuna urang ngembangna garis produksi urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami