page_banner

produk

METHYLCYCLOPENTADIENYLMANGANESE TRICARBONYL (MMT) (CAS: 12108-13-3) kalayan inpormasi lengkep

Katerangan pondok:

METHILCYCLOPENTADIENYLMANGANESE TRICARBONYL(MMT (CAS:12108-13-3) kalayan detil:

Sinonim: (metilcyclopentadienyl)manganesetricarbonyl[qr];(methylcyclopentadienyl)tricarbonyl-mangan;(Methylcyclopentadienyl)tricarbonylmaChemicalbooknganese;(methylcyclopentadienyl)tricarbonylmanganese[qrpent];2-methylnylcyclopentadienyl ];

CAS:12108-13-3

Formula Molekul: C9H7MnO35*

Beurat molekular: 218,09

Struktur kimiawi:

METHILCYCLOPENTADIENYLMANGANES1

 

Penampilan:Cairan jeruk

Kasucian:62%


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

Barang

spésifikasi

Penampilan

Cairan jeruk

Eusi mangan, m / m (20 ℃),%

≥15.1

Kapadetan

1.10~1.30

Titik beku (initial)

≤-25

Titik nyala ditutup

≥50

Kasucian

≥62

 

pamakean

Agén antiknock béngsin: métil cyclopentadiene tricarbonyl mangan, MMT pikeun pondok.Dina kaayaan durukan, MMT decomposes jadi partikel oksida mangan aktip.Kusabab pangaruh permukaanna, éta ngancurkeun oksida anu dihasilkeun dina mesin mobil, nyababkeun panurunan konsentrasi péroxida dina réaksi pra seuneu.Dina waktu nu sarua, éta selektif interrupts bagian tina réaksi ranté, sahingga hindering ignition otomatis, slowing turun laju pelepasan énergi, sarta ngaronjatkeun sipat antiknock suluh.

Ningkatkeun jumlah octane béngsin, tambahkeun 1/10000 MMT kana béngsin, sareng eusi mangan henteu kedah ngaleuwihan 18mg / L, anu tiasa ningkatkeun jumlah oktan béngsin ku 2-3 unit.Ningkatkeun kinerja kakuatan kandaraan, ngurangan konsumsi bahan bakar, boga kasaluyuan alus kalawan oksigén ngandung komponén kayaning MTBE jeung étanol, ngurangan émisi polutan dina knalpot kandaraan, sarta ngaronjatkeun kalenturan of blending minyak.Produk béngsin tina rupa-rupa spésifikasi bisa dicampurkeun ngaliwatan pamakéan lumrah MMT, MTBE, reforming béngsin, béngsin katalitik, sarta béngsin straight run.

Bungkusan sareng Pengiriman

227kgs/drum, 1100kgs/drum

MMT milik Kelas 6 barang bahaya, nu bisa diangkut ku laut .

neundeun jeung neundeun

Validitas: 2 taun

Simpen dina tempat anu tiis sareng garing pikeun nyegah Uap sareng panas.Panyimpenan disegel.

Kapasitas

2000MT per taun, ayeuna urang ngembangna garis produksi urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami