page_banner

Tentang Kami

JINAN ZHONGAN Industry Co., Ltd. nu kantor pusatna di Jinan, Cina.Pausahaan caket kana palabuhan Qingdao sareng ngan ukur peryogi 2 jam dugi ka Beijing sareng 4 jam dugi ka Shanghai.Sareng éta tiasa ngabantosan ngahémat seueur biaya angkutan pikeun palanggan.

JINAN ZHONGAN Industri nyaéta grup kimia badag nu boga 4 anak perusahaan: ZHONGAN KOSMETIK RAW Bahan Co., Ltd;ZHONGAN OIL ADITIVES Co.,Ltd;ZHONGAN Fluorochemicals Ltd;HUAAN CHEMICALS TRADING COMPANY.The Company didirikan dina 2001, sarta ayeuna geus meunang ISO-9001 authentication.Now kami boga basa Manufaktur di SHANGONG, propinsi ZHEGJIANG.Dasar ieu museurkeun kana produksi sareng Kontrak Manufaktur.

Ayeuna kami nampi seueur produksi kosmetik ti palanggan pikeun nyumponan syarat anu béda, sareng sadaya toko kerja tiasa nyumponan tingkat sterilitas.Urang nutupan sakabeh rentang ti jumlah leutik (gram kelas) pikeun panalungtikan pikeun bulk badag pikeun produksi industrial.Kapasitas sintésis tina 1 liter dugi ka 4000 liter sayogi.Usaha ngalayanan konsumén lokal sareng pasar di sakumna global.

Kami ngagaduhan opat perusahaan

ZHONAN COSMETIC RAW Materials Co.,Ltd

Panyadia bahan baku kosmetik sareng produk nyertakeun DHHB, Octocrylene, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE jsb.

ZHONGAN OIL ADDITIVES Co.,Ltd

Supplier aditif minyak sareng produk nyertakeun MMT (METHYLCYCLOPENTADIENYLMANGANESE TRICARBONYL), DMDS (Dimétil Disulfida), Ferrocene, 2-Ethylhexyl nitrate, jsb.Utamana pikeun MMT, kapasitas 2000MT/taun.7 tanaga manajemén teknis, 14 tanaga manajemén kaamanan, 300 poé gawé per taun.

ZHONGAN Fluorochemicals Co., Ltd

Éta mangrupikeun supplier Fluorochemicals ayeuna produk utama nyaéta: minyak PFPE, PCBTF, bubuk PFBS.Ayeuna parantos gawé bareng sareng perusahaan Cina lokal sapertos JUHUA.Sareng kami ogé nandatanganan kontrak taun sareng sababaraha perusahaan India sapertos GFL.

Perusahaan dagang kimia HUAAN

Jumlah ékspor ngeunaan 200 juta RMB per taun, exporting bahan kimia leuwih ti ngeunaan 2000.Now HUAAN geus cooperated kalawan leuwih ti 200 tutuwuhan sakuliah dunya.

Industri ZHONGAN (4)
Industri ZHONGAN (3)
Industri ZHONGAN (5)
Industri ZHONGAN (6)
Industri ZHONGAN (2)

ZHONGAN taat kana nilai inti "customer munggaran tur integritas munggaran, narékahan pikeun nyieun nilai pikeun konsumén".Ka hareupna, ZHONGAN nuju ngadamel langkah-langkah anu saé pikeun ngawujudkeun pangembangan perusahaan anu kualitas luhur.Kami ngarepkeun kerjasama anu panjang sareng anjeun.