page_banner

produk

Octocrylene (CAS: 6197-30-4) kalayan inpormasi lengkep

Katerangan pondok:

CAS:6197-30-4

Formula Molekul:C24H27NO2

Beurat Molekul:361.48

Penampilan:Cairan kentel konéng jelas

Assay:95%~105%


Rincian produk

Tag produk

Rincian

sinonim

2-Ethylhexyl-2-Cyano-3,3-Diphenylacrylate;OCTYL2-CYANO-3,3-DIPHENYLACRYLATE;octocrilene;OCTOCRYLENE;PARSOL340;2-cyano-3,3-diphenyl-2-propenoicaci2-ethylhexyleChemicalbookster;2-étilheksilalfa-siano-béta-fenilsinamat;2-Propenoicacid,2-cyano-3,3-diphenyl-,2-ethylhexylester;EUSOLEXOCR

CAS

6197-30-4

Formula Molekul

C24H27NO2

Beurat Molekul

361.48

Struktur Kimia

Octocrylene (CAS6197-30-4) kalayan inpormasi lengkep (1)

Penampilan

Cairan kentel konéng jelas

Assay

95%~105%

Spésifikasi

Barang

spésifikasi

Penampilan

Cairan kentel konéng jelas

Gravitasi husus

1.045~1.055

Indéks réfraktif

1.561~1.571

Kaasaman

≤0.18ml

Uji (GC)

95.0~105.0%

najis

Najis individu: ≤0.5%

Total najis: ≤2.0%

2-Étilhéksanol: ≤500ppm

Hasilna saluyu sareng standar USP35

Pamakéan

Octylin, ngaran Inggris nyaéta OCTOCRYLENE, landian: 2-cyano-3,3-diphenyl acrylic acid isooctil éster, octyl octyl éster.Dina kosmétik jeung produk perawatan kulit, Octalin utamana dipaké salaku sunscreen kimiawi, kalawan faktor résiko 3. Éta aman tur bisa dipaké betah.Teu boga pangaruh dina ibu hamil umumna.Octalin henteu ngabalukarkeun jerawat.Eta milik cinnamic asam ultraviolét absorber, sarta panjang gelombang nyerep maksimum sinar ultraviolét nyaéta 308nm.Octocrylene jeung sanyawa séjén boga pangaruh umum tina cingcin bénzéna jeung grup rebel, nu ngajadikeun éta mibanda koefisien nyerep molar tinggi di wewengkon ultraviolét, hususna keur ultraviolet. cahaya (UVB) kalayan panjang gelombang dina rentang 280 ~ 320nm.Paling sinar ultraviolét dina pita ieu kaserep ku beungeut kulit.Paparan jangka panjang bakal nyababkeun kulit beureum, bareuh, sepuh, bahkan kanker kulit.Éta pita ultraviolét anu kedah difokuskeun kana pencegahan.

Ieu stabilizes avobenzone sarta ngajadikeun eta éféktif.Avobenzone mangrupakeun sunscreen éféktif ngalawan UVA gelombang panjang.Bahan ieu henteu gampang kaserep sareng kawilang aman pikeun awak manusa, tapi salah sahiji kakurangan anu paling fatal nyaéta ngaleupaskeun radikal bébas dina panonpoé.Nalika nganggo tabir surya anu ngandung Aucklylin, disarankeun pikeun dianggo digabungkeun sareng sari antioksidan pikeun meungpeuk poténsi bahaya radikal bébas.

Bungkusan sareng Pengiriman

25kgs/drum, 200kgs/drum, 1000kgs/drum

Octocrylene milik barang biasa jeung bisa diangkut ku laut atawa hawa

neundeun jeung neundeun

Validitas: 2 taun

Simpen dina wadah kedap.Tutup deui wadahna saatos dianggo.Kahirupan rak Octocrylene nyaéta dua taun dina wadah aslina anu henteu dibuka.

Kapasitas

1MT per bulan, ayeuna urang ngembangna garis produksi urang.

FAQ

Q: Sabaraha kuantitas pesenan minimum pikeun Octocrylene (CAS: 6197-30-4)?
R: 1 kg

Q: Upami anjeun tiasa nampi bungkusan khusus pikeun Octocrylene (CAS: 6197-30-4)?
R: Sumuhun, urang tiasa ngatur packing sakumaha sarat customer.

Q: Tiasa nganggo Octocrylene (CAS: 6197-30-4) dina produk kosmetik?
R: Pasti enya

Q: Naon pamayaran anjeun tiasa nampi pikeun Octocrylene (CAS: 6197-30-4)?
Urang Sunda:LC,TT,WESTERN UNION jeung sajabana


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami