page_banner

Warta

Dimétil Disulfida (CAS: 624-92-0) Pangaweruh (CAS: 624-92-0)

1.Sipat kimiawi:

Cairan transparan konéng lampu.Aya bau busuk.Éta teu leyur dina cai sarta bisa dicampurkeun jeung étanol, éter, jeung asam asétat.

2. Tujuan:

Dipaké salaku agén pasif pikeun pangleyur, katalis, perantara péstisida, sambetan coking, jsb Dimétil disulfida meta jeung kresol ngahasilkeun 2-métil-4-hidroksi anisulfida, lajeng condenses kalawan O, O-dimétil phosphoryl sulfide klorida dina basa Chemicalbook. sedeng pikeun ménta Fenthion.Ieu mangrupikeun inséktisida fosfor organik anu éfisién sareng karacunan rendah kalayan épék kontrol anu saé pikeun paré padi, cacing jantung kedele, sareng larva gadfly.Éta ogé tiasa dianggo salaku ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan pikeun ngaleungitkeun maggots cowfly sareng kutu témbok sapi.

3. Métode produksi:

①Ieu diala ku réaksi Dimétil sulfat jeung Natrium sulfida.Tambahkeun bubuk walirang kana leyuran Natrium sulfida dina aduk, ngangkat hawa ka 80-90 ℃, meta pikeun 1h, sarta nurunkeun suhu Chemicalbook ka ngeunaan 30 ℃;Dimétil sulfat diturunkeun kana ketel réaksi, réaksina dituluykeun salila 2 jam, terus disulingan, nangtung pikeun lapisan.Saatos misahkeun limbah Likur alkali, produk rengse dicandak ku distilasi.

②Dimétil disulfida disintésis ku métode Dimétil sulfat di industri.

Na2S+S → Na2S2Na2S2+(CH3) 2SO4 → CH3SSCH3+Na2SO4

Nempatkeun natrium sulfida padet jeung cai kana ketel réaksi, panas aranjeunna, ngadalikeun hawa dina 50 ~ 60 ℃ pikeun ngabubarkeun natrium Chemicalbook sulfurized, lajeng nambahkeun walirang equimolar dina bets, tetep haneut pikeun 1h, tiis ka 45 ℃, mimitian muterna Dimétil sulfat, tetep suhu réaksi antara 40 ~ 45 ℃, tetep haneut pikeun 1h sanggeus nambahkeun, lajeng menguap produk Dimétil disulfida.Sajaba ti éta, Dimétil disulfida ogé bisa disintésis ku métode métil merkaptan.

③Ieu dihasilkeun ku réaksi iodométil magnésium jeung Disulfur dichloride.Ieu kabentuk ku réaksi natrium disulfida jeung natrium methylsulfate.Métil Natrium tiosulfat disusun ku ngaréaksikeun Bromométana sareng Natrium tiosulfat, teras dipanaskeun.

 

4.Storage jeung angkutan ciri:

Ventilasi sareng pengeringan suhu rendah tina gudang;Nyimpen misah ti oksidan jeung asam

 

5.agén extinguishing seuneu

bubuk garing, keusik garing, karbon dioksida, busa, 1211 agén extinguishing

 

 

Ayeuna, Jinan ZhongAn Industri Co., Ltd ieu terus supplying DMDS ka pasar utama.Dina bulan Séptember taun ieu, Jinan ZhongAn Industry Co., Ltd bakal dilegakeun garis produksi urang pikeun minuhan kabutuhan leuwih konsumén.Kami ngabagéakeun konsumén ti sakumna dunya pikeun konsultasi ka kami.Perusahaan kami ogé ngagaduhan sertifikasi ISO9001.Mangga yakin kana kualitas produk.

warta
warta

waktos pos: Jul-26-2023